top of page

Mandela University


Kunst en kunde van het faciliteren

Het (bege)leiden van groepen gaat over de kunst en kunde om het beste uit elkaar te halen. Hoe vertaal je leervragen naar een creatief en afwisselend programma? Hoe schep je een veilige sfeer waarin mensen uit hun comfortzone durven te stappen? En, hoe zorg je ervoor dat de inhoud van de workshop of training ook toegepast wordt in de dagelijkse praktijk?

Diversity Joy leidt regelmatig nieuwe trainers op en deed dit ook meerdere malen in internationale context onder de titel de 'Mandela University'. In deze trainingen werden veelal jonge professionals opgeleid in het leren faciliteren van groepen via de AVP methodiek. In een training van 6 tot 7 dagen werden deelnemers klaargestoomd om zelf groepen te begeleiden. De Mandela University heeft tot succesvolle initiatieven geleid in ondermeer Noorwegen, Cyprus, Zweden en Roemenië.

Hieronder ziet u enkele video's van deze trainingen die werden uitgevoerd werden in samenwerking met trainers van het Zuid Afrikaanse Phaphama Initiatives en mede georganiseerd werden door het NEAG.

Zoek met Tags
bottom of page