top of page

Verbinden van Generaties
Jongeren en ouderen met een Marokkaanse achtergrond, in hoeverre kennen die elkaar?

De Stichting Connect in Amsterdam werkt veelal met jongeren en ouderen met een Marokkaanse achtergrond. In hoeverre kennen die elkaar? Diversity Joy trainde in 2008-2009 een aantal malen met vaders en jongens, en met moeders en meiden. Dat leidt tot interessante ontdekkingen over en weer. En tot een groeiend wederzijds respect. De wereld van jongeren en ouderen in de Marokkaanse gemeenschap kan ver uiteenlopen en een ontmoeting is dan niet vanzelfsprekend. Twee dagen van reflectie, oefeningen en plezier brengen de veiligheid en ontspanning waarin het contact kan worden gemaakt. Met blijvende effecten, want als je elkaar eenmaal kent dan zoek je elkaar gemakkelijker op.

In de volgende video komen beelden voorbij van één van deze workshops.

#AlternativestoViolenceProject #Diversiteit #Dialoog #Conflicttransformatie

Zoek met Tags
bottom of page